Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

domingo, 23 de septiembre de 2012

MINER. dSbt 22 sep

“Con 140 pulsaciones y tu cuerpo al limite, lo normal es decir basta y tirar la toalla, pero cuando parece que no puedes mas, de repente aparece algo que te dice que si, que puedes seguir y lo haces y te sientes bien, no sabes porque, pero te sientes bien.”
Anunci  ranci i xusquero de Profitness.

La veritat es que no estàvem a tantes pulsacions, però si estàvem ben assolellats i cansats i el mes fàcil era tirar-se pel camí vell de Lluch, però ha aparegut en yerar que ens ha posat al ordre i ens ha fet pujar  fins el coll dels pilons, hi ho hem fet i com que la baixada de Massanella estava perfecte hem arribat a Lloseta  just un minut abans de que arribes el tren. Així que tot ha anat rodat i hem acabat una bona volta com les d’abans, amb 80 km i 1558 mt de desnivell i això ens ha fet sentir be, no se perquè, però ens hem sentit be.
Hem sofrit com a cans, ja que ens hem quedat sense aigua perquè feia molta calor i perquè feia temps que no ens castigàvem amb una bona caminada entre el roquissam com la que hem fet  entre Miner i Alcanella . Hem escalat els botadors mes alts de l’illa, que ens han fet pensar si allà, en lloc de cabres es crien Cangurs. Hem patit mentre pujàvem les dures rampes de Miner, mentre rèiem pensant que d’aquí uns anys la pista asfaltada  tornarà a  ser nostre,  plena de bonys, forats i pedres tal com  ja està ara en alguns trams i  tot aixo,  ens ha fet sentir be, no se perquè, però ens hem sentit be.
Hem recordat velles histories de Transalps i de la darrera vegada que estarem per Miner, just abans de que en Joan entres a Bimont i es presentes mes content que un ginjol amb una bici nova que  li havien deixat a la nova tenda.  Hem interrogat  en Pere mentre esperàvem que arribes en Jeroni que ens ha tingut que abandonar per culpa d’unes punyides que tenia, perquè ens contès  com estaven les seves maniobres de canvi de bici que seguint l'estel d'en VP  ha desencadenat  que mes d’un, també estigui fent visites  per tendes d'Inca i Manacor. I tot aixo  a un dels paratges mes solitaris i agrests de la serra de tramuntana, que ens feia sentir be, no se perquè, però ens hem sentit be.
Hem rodat i rodat. Primer a un  ritme alt, potser massa pel que vindria despres, des de Ciutat fins a Lloseta pels camins del raiguer, sa bomba, es caulls i son macià  i es  que   arribàvem tard i ja ens estaven esperant els del Raiguer i els que pujaven amb tren o amb cotxe, en el dia mundial sense cotxes.
Desprès ja de manera mes relaxada, anant cap a Campanet pels camins dels rentadors de Selva, auxella, sant crist i fangar hem pogut continuar les nostres discussions sobre el blog i la proposta que s’ha fet per veure si es podria obrir un apartat per posar en venda el nostre material de segona ma ja que  la nostra pagina te bastantes visites, tal com ens comentava un conegut botiguer de per Inca. També en Rol, ens ha dit que a la propera volta a Mallorca segurament tindrem convidats de per Cuenca. Així entre caminois i carreterones hem arribat al començament de la pujada de Miner i això ens han fet sentir be, no se perquè, però ens hem sentit be.
Hem topat amb molta de gent, amb en Jaume Kapax i alguns companys seus pel coll de sa batalla i coma freda, amb na Marga Fullana que ens ha passat com una exhalació amb la bici de carretera devers Campanet i amb en Torner i en Moyos que avui anaven amb els "Hacendado" a berenar amb les ruteres per Biniali.Veure en Moyos amb la seva alegria i  pensar que gracies a la bici formam part d'un grup d'amics amb els que podem confiar   en els moments dificils ens ha fet sentir be, no se perquè, però ens hem sentit be.
I es que avui era dissabte, el dia mes esperat de la setmana i tocava anar amb bici i això ens fa sentir be, no se perquè, però ens hem sentit be.



PS.
Mentre nosaltres rodavem per Mallorca, per Sabiñanigo en Vp, n'Andreu i en Felix, es preparaven per anar a la QUEBRANTAHUESOS  MTB. Esperem que els hi vagi be.

7 comentarios:

hoyos56 dijo...

Sa veritat que no se per quin motiu però jo també tenc aquestes sensasiones, suposo que és un conjunt de tot bici, montanya i bona companyia, som així de "moñas" però que farem :GORDOS,FLOJOS Y CALVOS

Aquest el dissabte varem sortir amb els "hacendados" 75km i a les 12h fent unes cervesetes cas ferreret, mentre me la bevia pensava en la pujadeta de Miner i en la baaaaixada pel rostoi fins aucanella, veig que la volta va ser de les dures

El dissabte que ve tenc sessió amb la gesa tampoc podre venir

Sort VP i Andreru espero que deixeu el pavelló ben alt

PD A quina hora vareu arribar a Lloseta, a les 9 ni de conya ja,ja

Rol dijo...

Fue un día feliz, es cierto, solo hasta ver irse el tren de las 14:30 en Lloseta, si lo sabemos los vamos los los pilones, me cagüen. Después de dejar a Tía y su tobillo en Santa Maria me reuní de nuevo con el grupo en el tren para volver a ser feliz, ya está hecho.
El lugar increíble, el esfuerzo sublime, la pateada no tiene precio.
Grande MTB

andreu dijo...

Una sortida d'anunci d sentirse be i jo me la perd.Veig q aixó ja arranca fort un altre pic...a mem si arranc jo també...Gra6 Toni H., jo també vull fer uns nestea a cas ferreret i vos contam com ha anat per allà.Pere M. pots comprar sa scott..hauries d haver vist com anava en VP...

Becari dijo...

Joer, idò jo me retir perquè tenc mal a ses articulacions de ses caderes i quan arrib a casa veig 97km... això sí, amb un desnivell INFINITAMENT molt inferior, però amb una enveja!!!

Becari dijo...

Joer, idò jo me retir perquè tenc mal a ses articulacions de ses caderes i quan arrib a casa veig 97km... això sí, amb un desnivell INFINITAMENT molt inferior, però amb una enveja!!!

hoyos56 dijo...

becari que vares tornar per Fornaluxt?je,je

mapes dijo...

por cierto esperamos la cronica de la quebrantahuesos del sr VP